Home
Henk Logman
Art Ort
Parels voor de Zwijnen
@rt de Naaifabriek
Coaching
Projects
Links
Contact

 

Facebook Twitter

 


Coaching


Ik begeleid startende kunstenaars bij het opzetten van een beroepspraktijk. Dat kan zijn middels werkbezoeken en coachingsgesprekken of het aanvragen van beurzen, stipendia, werkbijdrages bij fondsen en A(rtist) I(n) R(esidence) plekken. Bij het aanvragen van financiële ondersteuning werk ik volgens het principe "no cure-no pay" en vraag een klein percentage van het toegekende bedrag.

Henk Logman Coaching

 

 

Tentoonstelling "SALE!", De Belofte 11 in Kunstliefde

Samen met kunstenaars Daniëlle Frenken en Mathieu Klomp heb ik de 11e editie van De Belofte begeleid bij Kunstliefde, ruimte voor beeldende kunst in Utrecht. De Belofte is het talentenprogramma voor recent afgestudeerde beeldend kunstenaars aan een Nederlandse of Vlaamse Kunstacademie.

SALE! Opening Pop Up
Opening POP UP, januari 2016

We zijn in januari gestart met een Pop-Up van 18 kunstenaars. Een vakjury en het publiek hebben in de 4 dagen durende expositie hun 10 favorieten gekozen. In juni hebben de 8 overgebleven kunstenaars de show "SALE!" gemaakt: nieuw werk op één of andere manier gerelateerd aan het thema "SALE!" Tussen januari en juni zijn de deelnemers een aantal keren bij elkaar geweest. Het starten van eigen beroepspraktijk en het maken van de expositie "SALE!" waren daarbij leidend.


Opening SALE! 4 juni 2016

Deelnemende kunstenaars waren: Helena Frijns, Ana Oosting, Anne-Marie Meertens, Romy Muijrers, Roy Vastenburg, Lars Reen, Stefan van den Broek en Thom van Dijk.


In gesprek met Niek Hendrix (Lost Painters), foto: Lou Vos

Onder de titel "Make Art Not €?" zijn we met professionals uit de kunstwereld twee avonden in gesprek gegaan over de startende beroepspraktijk van jonge kunstenaars.

Meer weten?
kunstliefde/debelofte
facebook/debelofte